tiistai 25. maaliskuuta 2014

Gymstick Trainer


On vierähtänyt taas tovi edellisestä kirjoituksesta. Harmittaa oikein, kun en ole löytänyt sopivaa hetkeä - aiheita olisi listalla vaikka kuinka paljon. Tässä kuitenkin kohtalaisen tuoretta tavaraa viime viikonlopulta.

Osallistuin sunnuntaina Gymstick Trainer -koulutukseen. Neljätuntinen setti sisälsi lyhyen teoriaosion, jonka jälkeen treenattiin eri välineillä. Minulla oli ennestään muutaman ryhmäliikuntatunnin ja treenin kokemus Gymstick Originalista. Ihastuin vehkeeseen jo useampia vuosia sitten Vierumäellä ja pariin otteeseen olen treenannut sillä vuosien saatossa. Itselleni hankin kyseisen vempaimen pari kuukautta sitten. Jos Gymstick ei ole tuttu, on siis kyseessä tällainen kapistus:


Gymstick Original on todella monipuolinen kuntoiluväline, jolla voi harjoittaa yhtä aikaa niin lihaskestävyyttä, liikkuvuutta kuin aerobistakin kuntoa. Sitä voi hyödyntää yhtä lailla huippu-urheilija kuin kuntoutuspotilas ja kaikkea siltä väliltä. Se on kevyt kantaa mukana reissuilla eikä vie paljon säilytystilaa kotona. Gymstick Originalilla voi liikkua sisällä tai ulkona ja se kestää käytössä vuosikausia. Nerokas suomalainen keksintö, jota käytetään tänä päivänä jo kymmenissä maissa ympäri maailman.

Tässä vähän tunnelmia koulutuksesta - hauskaa oli :)


Koulutuksen anti ei loppunut tähän, vaan kävimme läpi myös kaksi muuta aivan loistavaa tuotetta: Fitnessbag ja Gymstick Pro Core roller. Fitnessbag on vähän uudempi tuote, joka lanseerataan tällä viikolla isosti Vierumäellä. Kyseessä on siis säkki, jossa on sisällä hiekkaa ja päällä erilaisia otekahvoja. Kevein säkki painaa 5 kg ja raskain 20g. Säkin avulla on turvallista tehdä erilaisia voimaharjoituksia, koska se on pehmeä eikä satuta, vaikka hallinta välillä vähän pettäisikin. Tässä treenataan säkin päällä vatsalihaksia:


Core roller taas on tuote, jonka avulla voidaan tehdä erilaisia liikkuvuus ja kehonhallinta liikkeitä ja toisaalta rullailla kipeitä lihaksia eli poistaa kiinnikkeitä lihasten ja lihaskalvojen välistä. Rullailu on ollut pinnalla jo jonkin aikaa ja se onkin loistava tapa vähentää lihaskireyksiä. Itselläni, kuten monella muullakin tuntemallani liikkujalla etureidet menevät helposti jumiin ja niitä yritän rullailla säännöllisesti - vaikka välillä silmät vedessä. Kivaa niiden rullailu ei aina ole, mutta säännöllisesti tehtynä auttaa todella paljon.


Kaikki välineet saatiin mukaan kolutuksesta ja innolla lähden hyödyntämään oppeja sekä itse, että omien valmennettavien kanssa. Pakko todeta, että oli todella inspiroiva suunnuntai - tätä koulutusta suosittelen ilomielin. Nyt siis olen virallisesti myös Gymstick Trainer :).

Lisätietoja:


Koulutuskuvat: Tarja Lemström

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti